Contact

Neem contact op met:

Jan Posdijk

06-51284602
jan@posdijk.nl

Contact adres:

Markestraat 45
3641 JN Mijdrecht

Social Media:

LinkedIn

Facebook

Instagram

contact

Neem contact met mij op

Je bent een gepassioneerd ondernemer. Je wilt graag verder groeien als bedrijf, ondernemer en/of professional. De markt, klantbehoeften en marketingopties zijn om te beginnen drastisch gewijzigd. Je weet vervolgens dat je alleen succesvol kunt zijn als je bereid bent te investeren in de verdere ontwikkeling en groei van jezelf en je bedrijf. Een nieuwe of verbeterde marketingstrategie? Een heldere en scherpe positionering? Een aantrekkelijke werkgever worden? Of een wervend ‘personal brand’?

Dat lossen we uiteindelijk samen op. Door eerst doelen te stellen, een aanpak te formuleren en tot slot gestructureerd aan de slag te gaan.

Wil je hierover eens van gedachten wisselen en vervolgens nadenken over het optimaliseren, of actualiseren van je marketingaanpak? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik bel je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Know How to Grow acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Lees de privacyverklaring voor meer informatie over dit privacy-beleid.