Let’s get in contact!

Neem contact op via onderstaande gegevens:

Jan Posdijk

06-51284602
jan@posdijk.nl

Contact adres:

Markestraat 45
3641 JN Mijdrecht

Social Media:

LinkedIn

Facebook

Instagram

Meer over de Helpdesk.

contact

Neem contact met mij op

Welkom op mijn contact pagina. Jij bent een gepassioneerd ondernemer. En je wilt graag verder groeien als bedrijf, ondernemer en/of professional. De markt, klantbehoeften en marketingopties zijn om te beginnen drastisch gewijzigd. Je weet vervolgens dat je alleen succesvol kunt zijn als je bereid bent te investeren in de verdere ontwikkeling en groei van jezelf en je bedrijf. Een nieuwe of verbeterde marketingstrategie? Een heldere en scherpe positionering? Een aantrekkelijke werkgever worden? Of een wervend ‘personal brand’?

Dat lossen we uiteindelijk samen op. Door eerst doelen te stellen, een aanpak te formuleren en tot slot gestructureerd aan de slag te gaan.

Wil je graag met mij in contact komen en hierover eens van gedachten wisselen? En vervolgens nadenken over het optimaliseren, of actualiseren van je marketingaanpak? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik bel je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Know How to Grow acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Lees de privacyverklaring voor meer informatie over dit privacy-beleid, of neem contact op als hierover vragen zijn.